Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Και έτσι έπρεπε να γίνει : Εντολή για έρευνα μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη για «χρηματισμό» βουλευτών



Από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη δόθηκε εντολή για έρευνα μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη και έτσι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει και κάνει.

Επείγουσα έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη με αφορμή τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με την σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική εκπομπή επικαλούμενος Κυριακάτικο δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου