Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Αποβράσματα της κοινωνίας πυροβόλησαν σκυλί στο μάτι στην Πάτρα



Τι και εάν άλλαξε ο νόμος, τι και εάν οι δικαστές και η αστυνομία έγιναν αυστηρότεροι κατά των εγκλημάτων των ζώων οι κακοποιοί κυκλοφορούν και οπλοφορούν.

Αυτά τα αποβράσματα που κακοποιούν τα άτυχα ζωντανά είναι ζώα και πρέπει να αντιμετωπίζονται εκτός από τις νομικές συνέπειες  και σαν ζώα που δεν έχουν ούτε ψυχή ούτε φιλότιμο γιατί τα ζωντανά έχουν και από τα δύο και πολλά περισσότερα από αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα.

Δεν θέλουμε να βάλουμε εικόνες που σοκάρουν από την περιοχή  Εγλυκάδας Πατρών όπου ένας σκύλος βρέθηκε πυροβολημένος στο μάτι από κάποια άθλια υποκείμενα
Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαγνώσθηκε ότι έχει πυροβοληθεί στο μάτι το οποίο από ότι φαίνεται και στη φωτογραφία το έχει χάσει ενώ από το άλλο του μάτι έχει μειωθεί δραματικά η όρασή του.
Αφού ακολουθηθεί θεραπεία με τριήμερη χορήγηση αντιβίωσης θα γίνει χειρουργική επέμβαση για καθαρισμό της περιοχής. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ο δράστης. Πρόκειται για πράξη εγκληματική και διώκεται ποινικά ειδικά μετά την εγκύκλιο που εξέδωσε η εισαγγελία για την αυστηρότητα στην αντιμετώπιση των δραστών.
Ας σημειωθεί ότι ο σκύλος είναι ήμερος σαν αρνάκι και εξαιρετικά φιλικός. Ιδιαίτερα σοκαρισμένος και φοβισμένος έτρεμε και ήθελε αγκαλιά!
Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με το τηλ. 2610 340151 κτηνίατρος Ελένη Μπουρδάκου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου