Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ένας γιατρός πήγε σε συναδέλφους του για κολονοσκόπηση και ξύπνησε με ροζ, γυναικείο εσώρουχο!


Αυτά είναι θέματα :

Μήνυση κατά του νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν και στο οποίο νοσηλεύτηκε κατέθεσε ένας 32χρονος γιατρός από το Ντόβερ των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ξύπνησε και ανακάλυψε σοκαρισμένος ότι φορούσε... γυναικείο εσώρουχο!
Για την ακρίβεια, ο γιατρός Άντριου Γουόλς φορούσε ένα ροζ εσώρουχο, κάτι που συνειδητοποίησε αμέσως μόλις οι γιατροί και συνάδελφοί του ολοκλήρωσαν τη διαδικασία της κολονοσκόπησης και η δράση του αναισθητικού το οποίο του είχαν παραχωρήσει τελείωσε.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, η στιγμή που είδε το ροζ εσώρουχο επάνω του, τον εξόργισε τόσο πολύ που όχι μόνο δεν ξέχασε το συμβάν, αλλά κινήθηκε και νομικά εναντίον του νοσοκομείου.
Μάλιστα, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι το γυναικείο εσώρουχο του προξένησε ψυχική οδύνη, τον έκανε να χάσει τη δουλειά του, αλλά και την ικανότητά του να κερδίζει χρήματα
Η ιστορία κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου, ωστόσο, η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, μέχρι στιγμής...


Πηγή: Mirror


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου