Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Βαλερί Τριερβελέρ: «Η τρελή των Ηλυσίων» για τους πρώην συνεργάτες της και όχι μόνο...


Τρελή και υστερική αποκαλούν πίσω από την πλάτη της την πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, πρώην συνεργάτες της αλλά και έμπιστοι του Γάλλου προέδρου.
Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό της Γαλλίας «Closer», πρώην συνεργάτες της Γαλλίδας δημοσιογράφου στο Μέγαρο των Ηλυσίων υποστηρίζουν, δεξιά κι αριστερά, πως η Βαλερί ούρλιαζε τις περισσότερες φορές, όταν κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του προεδρικού μεγάρου.
«Οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω», «έκανε σαν υστερική, σαν τρελή...», λένε οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της, υπό καθεστώς ανωνυμίας, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό.
Οι διόλου κολακευτικοί αυτοί χαρακτηρισμοί έγιναν και από στενούς συνεργάτες του Φρανσουά Ολάντ με τους οποίους ερχόταν σχεδόν σε καθημερινή επαφή η Βαλερί για όσο διάστημα παρέμεινε στο Μέγαρο των Ηλυσίων.
Οι «κακές γλώσσες» υποστηρίζουν μάλιστα ότι η Βαλερί δεν υπολόγιζε κανέναν. «Δε σεβόταν όχι μόνο τους συνεργάτες της αλλά και τους έμπιστους του Γάλλου προέδρου. Για τους συμβούλους του Φρανσουά Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ δεν είναι παρά μία τρελή, μία υστερική», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το «Closer».
«Ακόμα και όσοι της κρατούσαν το χέρι στο νοσοκομείο για να την παρηγορήσουν όταν η απιστία του συντρόφου της μαθεύτηκε σε όλη τη Γαλλία, τώρα την αποκαλούν τρελή, όπως η δήθεν φίλη της Μπριζίτ Τέτινγκερ και ο Ζαν Πιερ Ζουιγιέ, γενικός γραμματέας στο Ελιζέ καθώς και ο νέος υπουργός Οικονομίας, Εμανουέλ Μακρόν».
«Υπήρξαν όμως και κάποιοι που της έμειναν πιστοί», αποκαλύπτει το γαλλικό περιοδικό. Όπως η Πατρίς Μπαινκόν, πρώην δημοσιογράφος του γραφείου της Βαλερί στο Ελιζέ, η οποία μάλιστα, πρόσφατα έσπευσε να διαψεύσει στον γαλλικό Τύπο ότι, πίσω από τα κατεστραμμένα έπιπλα σ΄ένα από τα σαλόνια του Μεγάρου των Ηλυσίων, η Βαλερί διοχέτευε την οργή της όταν έμαθε για την «ανάρμοστη» σχέση του Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου