Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Βόμβα» Πάνου Παναγιωτόπουλου: «Θα γίνουν εκλογές και θα τις χάσουμε»


Για πολιτική αντεπίθεση η οποία θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα στο πλαίσιο της αποκλιμάκωσης της φορολογίας έκανε λόγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος με αφορμή τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η κυβέρνηση έχει 4 μήνες στη διάθεσή της για να ξεκινήσει και να οργανώσει μία πολιτική αντεπίθεση. Αυτή η πολιτική αντεπίθεση πρέπει να περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα. Με κυρίαρχα τα μέτρα που θα πείσουν τον κόσμο ότι θα προχωρήσουμε σε αποκλιμάκωση της φορολογίας. Με μέτρα που θα δείξουν επιτέλους τα πρώτα αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Ελληνα και της ελληνίδας της υπαρκτής και πραγματικής βελτίωσης των δημοσιονομικών μεγεθών που υπάρχει. Και δεν μπορεί κανείς καλόπιστος να την αρνηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αν αφήσουμε και παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, ή αν σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις και τα κατάλληλα μέτρα για να αλλάξει το κλίμα τότε και εκλογές θα έχουμε και θα χαθούν οι εκλογές και θα οδηγήσουμε την προσπάθεια για την ανόρθωση του τόπου σε μία πολιτική περιπέτεια για τη χώρα και τον λαό μας που θα είναι η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ τα λέω με απόλυτη σαφήνεια».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική. «Θεωρώ ότι οι πολιτικές που ακολουθήσαμε με πρώτο εμένα, για να μη λέτε ότι βάζω τον εαυτό μου απέξω, κάτω από τις έκτακτες ανάγκες που διαμορφώθηκαν από το μνημόνιο οδήγησαν σε μία υπερβολική, δραματική, ασφυκτική φορολόγηση του μικρομεσαίου νοικοκυριού. Αρα, από ώρα σε ώρα, όχι από μέρα σε μέρα πρέπει στα πλαίσιο των πολύ ισχνών δυνατοτήτων που έχουμε, αλλά υπάρχουν, να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση. Να κάνουμε το βρόγχο λιγότερο ασφυκτικό. Να μη σφίγγει τόσο πολύ τον λαιμό. Και να το καταλαβαίνει ο κόσμος από μέρα σε μέρα, από ώρα σε ώρα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική».


Πηγή : usay.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου