Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Εάν λέμε ότι θέλουμε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας : Σάλος από την δήλωση Σκουρλέτη για χρηματισμό "γαλάζιων" βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας


- Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο «"γαλάζιοι" επιχειρηματίες έχουν φτιάξει κουμπαρά για να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή»
- «Κινήθηκε όπως θα έπρεπε και έχει την απόλυτη στήριξή μας πάνω σ' αυτή την αποστροφή», είπε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα
- «Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία ΒούλτεψηΠολιτικό σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα είπε σε πρωινή εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο «"γαλάζιοι" επιχειρηματίες έχουν φτιάξει κουμπαρά για να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή».
Ερωτηθείς εάν υιοθετεί το δημοσίευμα -που, όπως ο ίδιος διευκρίνισε, ήταν του kontranews- απάντησε μεταξύ άλλων ότι «ο φόβος φυλά τα έρμα».
Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» είπε για τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη: «Ο κ. Σκουρλέτης έκανε μια αναφορά πάνω σε ένα δημοσίευμα, το οποίο νομίζω ότι έχει και αυτό την αξία του. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, διότι ήταν πάρα πολύ ακριβής και μελετημένη η τοποθέτησή του. Κινήθηκε όπως θα έπρεπε και έχει την απόλυτη στήριξή μας πάνω σ' αυτή την αποστροφή».
«Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού», είπε.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν και συμπλήρωσε: «Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο "κουμπαράς" του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες καταγγελίες».

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου