Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι η Βίκυ Σταμάτη



Σοβαρό ατύχημα, από το οποίο απειλήθηκε άμεσα η ζωή της, σύμφωνα με το δικηγόρο της, είχε χθες το βράδυ η Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και περίπου έναν χρόνο στο Δρομοκαϊτειο.
Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της, ΦραγκίσκοςΡαγκούσης η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου αισθάνθηκε ζαλάδα, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι της.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της είναι η εξής:
«Χθες, 15/10/2014, την ενδεκάτη βραδινή, η Βασιλική Σταμάτη, που νοσηλεύεται ένα περίπου χρόνο στο Δρομοκαΐτειο, ενώ βρισκόταν στο λουτρό αισθάνθηκε σκοτοδίνη και λιποθύμησε. Από την πτώση της κτύπησε σε κάποια κόχη του δωματίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τον κτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και τη βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως εκλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία.
Σαν συνήγορός της, που ενημερώθηκα άμεσα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και τη φρουρά για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ' έναν πάσχοντα άνθρωπο.
Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή το αποτέλεσμα για τη ζωή της θα ήταν τραγικό.
Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης».

Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου