Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Γνωρίστε τα σκυλιά της Μυστικής Υπηρεσίας που υπηρετούν στον Λευκό Οίκο.


Αυτά είναι σκυλιά της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου που σταμάτησαν προχθές τον νέο επίδοξο εισβολέα που πήδηξε τον φράχτη και μάλιστα τραυματίστηκαν όταν  κλώτσησε βίαια τον ένα από τους δύο φύλακες ο εισβολέας.

Ο Τυφώνας και η Ιορδανία όπως ονομάζονται τα σκυλιά πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας μετά τον τραυματισμό τους επισκέφτηκαν τον κτηνίατρο όπου διαπίστωσε μόνο εκχυμώσεις και αφού πήραν αναρρωτική άδεια μίας ημέρας είναι και πάλι στο καθήκον.

Ο Τυφώνας είναι το αριστερό μαύρο αρσενικό βέλγικο Μαλινουά και είναι 6 ετών χαρακτηριστικό είναι ότι του αρέσει να παίζει για ώρες όταν είναι εκτός καθήκοντος.
Το δεξί είναι η Ιορδανία θηλυκό επίσης ένα βέλγικο Μαλινουά  το οποίο είναι 5 ετών και του αρέσει να κάνει βόλτες και να εξερευνά τον κήπο του Λευκού Οίκου και εκτός υπηρεσίας.

Ο τυφώνας και η Ιορδανία επιτέθηκε στον εισβολέα Adesanya, 23, αφού ο ίδιος φέρεται να πήδηξε το φράχτη βόρεια του Λευκού Οίκου και το video έδειξε τον ύποπτο να κλωτσά το ένα σκυλί πριν το δεύτερο τον ρίξει κάτω όπου ο Adesanya πάλεψε με το σκύλο πριν τον ακινητοποιήσει.

Adesanya χρεώθηκε με δύο κατηγορίες κακούργημα για επίθεση σε αστυνομικούς πράκτορες δηλαδή τα σκυλιά και με τέσσερις κατηγορίες πλημμελήματος της αντίστασης κατά της αρχής επίσης για τα σκυλιά / παράνομη είσοδο, και απειλή.

Adesanya ήρθε αντιμέτωπος με τα σκυλιά σχεδόν αμέσως μετά την είσοδο του στον Λευκό Οίκο.

Η Μυστική Υπηρεσία ξεκίνησε το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί αστυνομικούς σκύλους το 1975 και χρησιμοποιεί έναν τύπο σκύλου το βελγικό Μαλινουά, επειδή είναι γρήγορο, πολύ κοινωνικό και το κοντό του τρίχωμα  επιτρέπει να λειτουργεί χωρίς να κουράζεται και με τη ζέστη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Μυστικής Υπηρεσίας. Κάθε σκυλί συμπληρώνει 20 εβδομάδων εκπαίδευσης πριν αναλάβει δουλειά στην Μυστική Υπηρεσία.


Επιμέλεια NOW

Πηγή : abcnews


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου