Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στον Κορυδαλλό ο Αντώνης Σταμπούλος- Το παρατσούκλι και η «άλλη» ζωή του


Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα υπό δρακόνεται μέτρα ασφαλείας ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη στον Βύρωνα ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Ο Σταμπούλος ούτε φοιτητής της σχολής καλών τεχνών ήταν όπως έλεγε στους αστυνομικούς ούτε και είχε ποτέ προσαχθεί εξ ου και τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν ήταν καταγεγραμμένα. Στους... συντρόφους του ήταν περισσότερο γνωστός με το παρατσούκλι «Ψηλός». Επίσης, είχε μεθοδικά υιοθετήσει έναν διακριτικό τρόπο ζωής και δρούσε υπογείως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί έχοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Σταμπούλος να συμμετείχε σε ληστείες με τον Νίκο Μαζιώτη. Για αυτό το λόγο επεναξετάζονται όλα τα βίντεο από τις ληστείες του Μαζιώτη.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής επεξεργάζονται πλέον όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες στα σπίτια που διέμενε ο 31χρονος και ακόμα εξετάζεται σπιθαμή σπιθαμή το διαμέρισμα της Κυψέλης καθώς υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να φιλοξενήθηκε εκεί η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

Ο φερόμενος ως συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες:

της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση
έκρηξης
κατοχής εκρηκτικών
κλοπής
πλαστογραφίας
αντίστασης κατά της αρχής
ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης
οπλοφορίας
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί έως ότου όπως αναφέρει η συνήγορός του, Ι. Κούρτοβικ να ενημερωθεί για τη δικογραφία, που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, ενώ αναφερόμενη σε όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο σχετικά με τον εντολέα της και τα κατασχεθέντα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, υποστήριξε ότι όλο αυτό το υλικό δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Πηγή : newspost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου