Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ανατριχιαστικό παραλήρημα Μαζιώτη από τη φυλακή: "Να εκτελεστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Σύνταγμα και να κρεμάσετε ανάποδα το πτώμα του"


- Προβληματισμός επικρατεί για την άγρια αντίδραση του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη
- Ο Νίκος Μαζιώτης στην απάντησή του παρομοιάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον Μουσολίνι
- Χαρακτήρισε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας "συνεργό χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα
- Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο αναρχικός τρομοκράτης βάζει βόμβες κι αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται
Ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Μαζιώτη συνεχίζεται, με τον δεύτερο μάλιστα να... παραληρεί, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, σε νέα γραπτή δήλωσή του ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος!

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα ο τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης καταφέρεται με πρωτοφανείς εκφράσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας για τον οποίο δήλωσε πως "θα πρέπει να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα, όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι, στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο, στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι".
Αναλυτικά η δήλωσή του: "Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες.

Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον Μουσολίνι".

Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο στη βεντέτα που έχει ανοίξει ανάμεσα στον αρχιτρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 o Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφέρει τα εξής: "Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της "φασιστικής" μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι’ αυτό…

Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους!".

Αυτή η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την παραπάνω αντίδραση του Νίκου Μαζιώτη.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου