Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αλβανός φαντομάς – Ο δολοφόνος με τα χίλια ονόματα


Τα θύματά του έχουν βρεθεί δεμένα σε καρέκλες, έχουν όλα βαριά τραύματα και συνήθως... τον είχαν προσλάβει ως εργάτη ή υπάλληλό τους! Οι αστυνομικοί έχουν σημάνει συναγερμό αναζητώντας πλέον έναν άνθρωπο που έχει προφίλ serial killer.
Η δολοφονία της άτυχης ζωγράφου στη Νάξο έφερε ξανά στο φως την ανατριχιαστική δράση ενός ανθρώπου που πιθανότατα δρα ως κατά συρροή δολοφόνος.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο νησί των Κυκλάδων και οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 31χρονο αλβανικής καταγωγής εργάτη της που η έρευνα δείχνει ότι ... μοιάζει με φαντομά.
Τα στοιχεία για 'κεινον, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, είναι κάτι παραπάνω από μπερδεμένα.
Φαίνεται ότι κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές με διάφορες ιδότητες και ονόματα.
Ηλίας, Λευτέρης, Ανδρέας, είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει χρησιμοποιήσει και τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν την εμπλοκή του σε τουλάχιστον ακόμη δυο δολοφονίες. Μια το 2011 στη Μεσσηνία και ακόμη μια στην Αρκαδία του 2013.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα θύματά του, συνήθως ηλικιωμένοι, φαίνεται έχουν βρεθεί δεμένα χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, φέρουν όλα έναν βρόγχο από ύφασμα και έχουν πολλά τραύματα, δείγμα βασανισμού, στο κεφάλι.


Πηγή :newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου