Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σαφάρι για τους ληστές με το σίδερο – Στην ασφάλεια ο επιχειρηματίας που βασανίστηκε άγρια


Στην ασφάλεια καταθέτει ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα μαζί με την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους στη Βούλα. Ο άνδρας που υπέστη τα πάνδεινα στα χέρια των τεσσάρων κακοποιών βλέπει και φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων.
Οι αστυνομικοί ήδη έχουν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με μπλόκα ειδικών ομάδων της ασφάλειας σε σημεία που είναι πιθανό να κινηθούν ή και να χτυπήσουν.

Οι ληστές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έχουν χτυπήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι χτυπούν μετά από μακρόχρονη παρακολούθηση των στόχων. Έτσι θεωρούν πιθανό ότι μπορεί να “πέσουν πάνω” τους.

Ο άτυχος επιχειρηματίας πάντως με μεγάλο κόπο κατάφερε να φτάσει σήμερα στην Ασφάλεια καθώς είναι εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπό του ενώ ο άτυχος άνδρας είναι εμφανές ότι φέρει και ένα έγκαυμα στο αυτί του.

Οι αδίστακτοι ληστές προκειμένου να του αποσπάσουν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου πρώτα τον έκοψαν με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια άρχισαν να τον καίνε σε διάφορα σημεία του σώματός του με το σίδερο.

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου