Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Διακινούσε ηρωίνη στην Αράχωβα


«Πελατεία» μεταξύ των εκδρομέων της γραφικής Αράχωβας αναζητούσε ένας 47χρονος που περιτριγύριζε στα μαγαζιά της περιοχής έχοντας μαζί του ποσότητα ηρωίνης. Για κακή του τύχη, όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Το σακίδιο που είχε κρεμασμένο στους ώμους του ο 47χρονος κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και βρήκαν μέσα μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε 9,5 γραμμάρια ηρωίνης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
*** Σε ένα τυχαίο έλεγχο συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων μια 33χρονη που είχε μαζί της δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 14 γραμμαρίων και άλλη μια με 0,7 γραμμαρίου κοκαΐνη. Η Δίωξη Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου ερευνά αν έκανε διακίνηση, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
*** Με τον ίδιο τρόπο συνελήφθη στη Σίφνο από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού μια 44χρονη Ελληνίδα, που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν πέντε γραμμάρια ηρωίνης και ένα ναρκωτικό χάπι για τον οποίο δεν είχε την απαραίτητη συνταγή γιατρού.

Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου