Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Φωτογραφίες: Κι όμως, έτσι δείχνει ο Νταβούτογλου την αγάπη του στα παιδιά


Δέχθηκε έντονες επικρίσεις για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και ειδικότερα για τον τρόπο που έδειξε την αγάπη του προς τα παιδιά που βρίσκονταν ανάμεσα 46 ομήρους του ΙΚ

Μπορεί να ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την επιστροφή των Τούρκων ομήρων από το τουρκικό προξενείο της Μοσούλης και τα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους ή απλά, ίσως αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Όποια και να είναι η αλήθεια, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δέχθηκε έντονες επικρίσεις για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και ειδικότερα για τον τρόπο που έδειξε την αγάπη του προς τα παιδιά που βρίσκονταν ανάμεσα 46 ομήρους του ΙΚ, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε για την υποδοχή τους, τον περασμένο μήνα στην Άγκυρα.

Σε φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, ο Νταβούτογλου απεικονίζεται να πιάνει από τα αυτιά ένα αγόρι και να το σηκώνει στον αέρα, αλλά και να πετά ψηλά ένα μικρό κοριτσάκι.

Έτσι, τη Δευτέρα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP)
εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων άσκησαν κριτική στον Νταβούτογλου, κατηγορώντας τους ότι «δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα».

«Πρώτα πρέπει να είναι άνθρωποι για να καταλάβουν την αγάπη του πρωθυπουργού μας προς τα παιδιά... για την ανθρωπότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του Νταβούτογλου, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «μια έκφραση πραγματικής και καλής αγάπης».



Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα δημοσίευμα των Times αποκάλυψε ότι οι 46 όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού η τουρκική κυβέρνηση απελευθέρωσε 180 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι κρατούνταν σε τουρκικές φυλακές ή νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της χώρας. Ωστόσο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν κατηγορηματικός και υποστήριζε πως δεν είχαν καταβληθεί λύτρα στους εξτρεμιστές, λέγοντας ότι η απελευθέρωσή τους αποτελούσε «διπλωματική επιτυχία».

Πηγή: Hurriyet Daily news



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου