Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Χανιά: Ήταν έτοιμος για... πόλεμο!



Όπλα και πυρομαχικά αρκετά για να χρησιμοποιηθούν σε... μάχη είχε στην κατοχή του ένας νεαρός κάτοικος της Παλαιόχωρας του Δήμου Καντάνου- Σελίνου στα Χανιά, ο οποίος έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που ερευνούσαν πιθανή συμμετοχή του και σε κύκλωμα διακίνησης χασίς.
Η αρχική πληροφορία των αστυνομικών δεν επιβεβαιώθηκε, σύλληψη όμως έγινε μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 33χρονου, αφού αντί για ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια από τα οποία το ένα τύπου «στυλό», ένα κυνηγητικό όπλο, 345 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και έξι γεμιστήρες πυροβόλων όπλων.
Ο οπλισμός κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ σε βάρος του του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πάτρα: Συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή
Πάνοπλοι ήταν οι δύο άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 27, 26 και 55 χρόνων που σταμάτησαν για έλεγχο οι τροχονόμοι στην Πάτρα! Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι μήκους 23,5 εκατοστών και ένα σουγιά μήκους 14 εκατοστών κι έτσι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου