Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ρέθυμνο: Της έταξε γάμο αλλά ο γαμπρός κατέληξε με χειροπέδες στο τμήμα!


Εκείνος της είχε τάξει γάμο, παιδιά και μια ήσυχη καθημερινότητα, μακριά από τη φτώχεια και την ανέχεια - Εκείνη έκανε το λάθος να τον πιστέψει...
Το όνειρο μιας 22χρονης Βουλγάρας για ήρεμη οικογενειακή ζωή μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ακολούθησε τον 32χρονο ομοεθνή αγαπημένο της στην Ελλάδα. Εκείνος της είχε τάξει γάμο, παιδιά και μια ήσυχη καθημερινότητα, μακριά από τη φτώχεια και την ανέχεια.

Ομως, όταν οι δυο τους έφτασαν στο Ρέθυμνο Κρήτης, ο 32χρονος «πρίγκιπάς» της άλλαξε «πρόσωπο», άρπαξε μαζί με τους συνεργούς του τα ταξιδιωτικά έγγραφά της και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, με σκοπό να την υποχρεώσει να εκδίδεται!

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον εφιάλτη που βίωνε. Σε κατάσταση σοκ φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως πίστεψε στις υποσχέσεις του 32χρονου ομοεθνούς της για έναν ευτυχισμένο γάμο και πήγε να μείνει μαζί του στην Κρήτη.

Η συμπεριφορά του άλλαξε αμέσως όταν έφτασαν στο διαμέρισμα που τελικά φαίνεται ότι έγινε η φυλακή της, αφού εκεί αναγκάστηκε να συμβιώνει με ακόμα τρία άτομα από τη Βουλγαρία, μία 37χρονη, έναν 47χρονο και μία 53χρονη. Οι τέσσερις ομοεθνείς της και ένας 61χρονος Ρεθυμνιώτης, που της άρπαξαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα, με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας την εξανάγκασαν να εκδίδεται αντί χρημάτων όχι μόνο στο διαμέρισμα όπου έμεναν όλοι μαζί αλλά και σε άλλα σπίτια.

Πριν από λίγες ημέρες η 22χρονη κατάφερε να το σκάσει, καθώς ξέφυγε από την προσοχή του 61χρονου, που την είχε πάει σε σπίτι πελάτη, και τρέχοντας πήγε στην Αστυνομία. Αμέσως, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων προσώπων.

Πέρασαν χειροπέδες στον «γαμπρό», στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 22χρονης, στην 37χρονη, την 53χρονη και στον 61χρονο, ενώ αναζητείται ο 47χρονος Βούλγαρος. Και οι τέσσερις κατηγορούνται για σωματεμπορία σε βάρος της 22χρονης, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμεσλειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: Espresso



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου