Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Σύλληψη τσαντάκηδων απο την ασφάλεια Πειραιά



Η σύλληψη 4 ατόμων εκ των οποίων 3 Έλληνες και ένας Αλβανός έφερε αναγνωρίσεις από τα θύματα τους για ληστείες που είχαν προβεί τα τελευταία 2 χρόνια.
Η ασφάλεια Πειραιά έκανε την σύλληψη και σε συνεργασία με τα τμήματα ασφαλείας άλλων περιοχών όπου είχαν καταγγελθεί οι ληστείες έφερε αναγνωρίσεις από τα θύματα και στα τέσσερα  πρόσωπα των κακοποιών.
Σε μία περίπτωση θύμα των εν λόγω ληστών αφού αναγνώρισε τους δράστες στα πρόσωπα των 4 κακοποιών αναγνώρισε και του παραδόθηκε  το πορτοφόλι που είχε κλαπεί από την συμμορία.
Η συμμορία επέβαινε σε δύο μηχανές μία μάρκας HONDA μαύρη και μίας YAMAHA επίσης μαύρη και είχαν ρημάξει τα νότια προάστια με ληστείες,
Χαρακτηριστή  ήταν η περίπτωση ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο η οποία είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από την συμμορία έξω από το ασανσέρ της οικία της και της πήραν το ποσό των 5.000€ και αναγνώρισε από φωτογραφίες των συλληφθέντων τους δράστες της επίθεσης.
Ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες κακοποιούς είναι και ένας πατέρας με τον γιο του οι οποίοι ήταν οικογενειακός στο έγκλημα και ενεργά μέλη της συμμορίας.
Η μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Πειραιά βοηθάει στο να συνεχιστούν οι αναγνωρίσεις στα πρόσωπα των συλληφθέντων πλέον δραστών και των κλοπιμαίων που βρέθηκαν στα χέρια της συμμορίας.

newsotherwise.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου