Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κλιμάκιο της αστυνομίας ερευνά την υπόθεση ατασθαλιών στο Δήμο Μαραθώνα


Το εσωτερικών υποθέσεων μπλόκαρε τις υπηρεσίες και ψάχνει στοιχεία

Kλιμάκιο της αστυνομίας εισήλθε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Nέας Μάκρης και Μαραθώνα και μπλόκαρε τις λειτουργίες, κάνοντας φύλλο και φτερό τα αρχεία και ψάχνοντας για στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες για ατασθαλίες των προηγούμενων ετών.

Η άμεση αντίδραση της πολιτείας ήρθε μετά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον αρχηγό της αστυνομίας πριν λίγες μέρες , που έδειξαν πως λαμβάνουν άμεση δράση ευαισθητοποιούμενοι από τις καταγγελίες δίνοντας εντολή στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, που έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα αρχεία να αναλάβουν την υπόθεση.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με καταγγελίες, εκλάπησαν από το σταθμό μεταφόρτωσης 4 οχήματα του δήμου προχθές το βράδυ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 3 φορτηγά και ένα φορτηγάκι που ήταν φορτωμένο σε ένα εξ αυτών, το οποίο και βρέθηκε εγκαταλειμμένο στη Νέα Μάκρη.

Παράλληλα, 20 μέρες είχαν κλαπεί ακόμα 20 υπηρεσιακά οχήματα του δήμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος Μαραθώνα είχε στις 18 Σεπτεμβρίου, συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, όπου είχε απαριθμήσει όλα τα προβλήματα της περιοχής και ο Βασίλης Κικίλιας έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον.

Νωρίτερα, κ. Ψινάκης, κάνοντας λόγο για ανακάλυψη μαύρης τρύπας πολλών εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του δήμου, είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ και στον επικεφαλής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, για την υπόθεση υπαλλήλων του Δήμου Μαραθώνα, στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη.

Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου