Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

VW Golf Alltrack 2015: Σε απόσταση ασφαλείας


Πέρα από την αύξηση της απόστασης που το χωρίζει από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, το VW Golf Alltrack διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης. Ένας κινητήρας βενζίνης και τρεις πετρελαίου διαμορφώνουν την γκάμα του.

Τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός station wagon με τις ιδιότητες ενός SUV επιχειρεί να συνδυάσει η VW, προσθέτοντας ακόμα μία έκδοση στην γκάμα του δημοφιλούς Golf.

Το Golf Alltrack, όπως ονομάζεται, βασίζεται στην έκδοση Variant του μικρομεσαίου hatchback, έχοντας παρόλα αυτά προσαρμόσει τις σχεδιαστικές και μη προδιαγραφές του στη νέα του αποστολή.



Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τη μικρή αύξηση της απόστασης που χωρίζει το αμάξωμα από το έδαφος (20 χιλιοστά), το Golf Alltrack διακρίνεται για τα σκουρόχρωμα πλαστικά που προστατεύουν τα εκτεθειμένα μέρη του αμαξώματος.

Στο περιθώριο των αισθητικών παρεμβάσεων, το Golf Alltrack προσφέρεται σε τέσσερις συνολικές εκδόσεις, κοινό χαρακτηριστικών τον οποίων αποτελεί το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης 4MOTION.



Ο μοναδικός κινητήρας βενζίνης στην γκάμα του Golf Alltrack είναι ο TSI των 1,8 λίτρων με απόδοση 180 ίππους, ο οποίος πλαισιώνεται από τα πετρελαιοκίνητα σύνολα των 1,6 και 2,0 λίτρων.

Αναλυτικότερα, o ΤDI κινητήρας των 1,6 λίτρων είναι εκείνος που θα εξοπλίσει τη μικρότερη σε ισχύ έκδοση του Golf Alltrack αποδίδοντας 110 ίππους, καθώς το πετρελαιοκίνητο μοτέρ των 2,0 λίτρων θα προσφέρεται με 150 και 184 ίππους.

Το νέο VW Golf Alltrack αναμένεται να διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

auto.in.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου