Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Συντριβή αεροσκάφους στη Χαλκιδική - Εντοπίστηκε σώος ο πιλότος!


Ένα θρίλερ που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Χαλκιδική, όταν για λίγη ώρα αγνοούνταν ενα ακροβατικό, μονοκινητήριο αεροσκάφος.
Όλα έγιναν στην θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής, όπου ο πιλότος ενός μικρού, ακροβατικού αεροσκάφους από την Λιθουανία το εγκατέλειψε επιτυχώς κι έτσι αποφεύχθηκε η τραγωδία.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε απογειωθεί στις 15:30 το μεσημέρι τις Τετάρτης από την Καβάλα με προορισμό το Τατόι.
Λίγο μετά το ανατολικό άκρο της Χαλκιδικής, τα ίχνη του αεροσκάφους χάθηκαν από τα ραντάρ, κάτι που σήμανε συναγερμό, με ελικόπτερα και C - 130 να σπεύδουν στην περιοχή και να ξεκινούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Περίπου στις 18:00 το απόγευμα, ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισε τελικά τα συντρίμμια του αεροσκάφους, αλλά ευτυχώς και τον πιλότο του, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις είναι καλά στην υγεία του.

Απομένει να ανακοινωθεί επίσημα το χρονικό της συντριβής, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα αυτό που ευτυχώς δεν κόστισε την ζωή του πιλότου.

newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου